Debarasare mobila

Suntem la dispozitia dv. oricand, oriunde, in cel mai scurt timp!

Solicita o cotatie:

Tarifele noastre pentru serviciul de debarasare mobila sunt diferite si depind de detaliile telefonice oferite de client sau de rezultatul unei evaluari efectuate la domiciliul clientului.

De ce sa ne alegeti pe noi atunci cand aveti ceva de aruncat?

Va putem oferi cu siguranta cel mai bun pret deoarece incercam sa refolosim la maximum tot ceea ce debarasam de la dvs!
debarasare-mobilaAtat mobila, cat si celelalte obiecte colectate in urma operatiunilor de debarasare mobila Bucuresti sunt destinate unui centru unde mobilierul care poate fi inca reutilizat este pus in vanzare la un pret modic sau donat, iar ceea ce nu se poate reutiliza este transformat in “lemn pentru incalzire”, destinat oamenilor din mediul rural care inca mai folosesc aceasta metoda de incalzire!

Pentru mutari mobila Bucuresti, in cazul in care inafara de mutarea propriu zisa aveti nevoie si de serviciul de debarasare mobila si alte bunuri, acesta este pus la dispozitie in mod gratuit!

Pentru orice serviciu de debarasare mobila nu este necesar sa ne contactati anterior pentru a face o programare, deoarece ne putem mobiliza rapid si avem nevoie doar de doua ore pentru a ajunge la dvs. si a ne apuca de treaba!

 

Debarasare mobila gratuit!

Va punem la dispozitie si serviciul de debarasare mobila gratuit, in cazul in care mobilierul de care dvs. nu mai aveti nevoie se afla intr-o stare buna si poate fi reutilizat.