Depozitare

Suntem la dispozitia dv. oricand, oriunde, in cel mai scurt timp!

Depozitare mobila Bucuresti

Pentru depozitarea bunurilor dumneavoastra va putem oferi ca spatiu de depozitare un depozit de 3000 m cubi, izolat ermetic si compartimentat corespunzator, dotat cu un sistem de alarma foarte bine pus la punct, supraveghere video si personal de securitate.

Pentru serviciul de depozitare va punem la dispozitie o gama larga de posibilitati. Puteti opta fie pentru un container de 40 metri cubi, fie pentru o boxa, acestea fiind situate in interiorul halei si avand mai multe dimensiuni ( 10 metri cubi, 15 metri cubi, 25 metri cubi si 45 metri cubi ).

In acelasi timp va putem asigura bunurile pentru a nu va crea nicio emotie in a le lasa in grija noastra pentru perioada de timp dorita de dumneavoastra. Fiecare boxa in parte este asigurata, iar valuarea politei este de 55.000 euro.

Nu stiti unde sa va depozitati bunurile sau mobila veche? Dintre toate serviciile pe care vi le punem la dispozitie, aveti serviciul de depozitare mobila potrivit pentru dumneavoastra. Depozitul are o capacitate de 3000 m cubi si este izolat ermetic pentru depozitarea in siguranta a bunurilor. Pe langa acestea, depozitul este compartimentat corespunzator si este dotat cu un sistem de alarma si supraveghere video. Ca totul sa fie bine pus la punct, exista si personalul de securitate care are grija de integritatea si siguranta a ceea ce dumneavoastra depozitati la noi.

Seriozitatea este calitatea noastra cea mai de pret, pentru ca dorim sa avem grija de bunurile clientilor nostri, de aceea va punem la dispozitie acest serviciu de depozitare mobila.

Va oferim siguranta pentru mobila si bunurile dumneavoastra, seriozitate, calitate si cel mai bun pret de pe piata!

Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra!

 

Echipa MoveOut!