Mobila la comanda

Suntem la dispozitia dv. oricand, oriunde, in cel mai scurt timp!

Solicita o cotatie:

Pentru serviciul “Mobila la comanda”, in urma apelului dvs. telefonic, va trimitem un expert acasa sau la sediul dvs. care sa va ajute cu sfaturi utile, cu masuratorile de rigoare, cu care va puteti consulta si legat de materialul din care doriti sa fie confectionat mobilierul dvs. si care va poate oferi un pret pentru cerintele pe care le aveti.

Efectuam orice tip de mobila la comanda incepand de la bucatarii, dressing-uri, si pana la mobilier din lemn masiv, in functie de solicitarile fiecarui client.

Daca sunteti de  acord cu pretul oferit de reprezentantul firmei noastre, este incheiat un contract in care sunt specificate atat suma care trebuie platita pentru mobilier, cat si data limita la care ar trebui livrat acesta. Mentionam ca transportul de mobila se efectueaza gratuit!

Pe langa serviciile de transport mobila avem inclus in portofoliul nostru si urmatorul serviciu si anume cel de mobila la comanda. Asta inseamna ca dumneavoastra apelati la noi in acest caz, iar noi va vom ajuta sa luati nu numai deciziile corecte, cat si sa va hotarati asupra a ce mobiler doriti sa va fabricam. Un expert al nostru va face masuratorile si va stabili din ce material poate fi confectionata mobila dumneavoastra.

Tipul de mobiler care poate fi realizat este potrivit pentru bucatarii, dressing-uri si nu numai. Reprezentantul firmei noastre va stabili pretul si daca sunteti de acord, se va incheia un contract in care se va specifica suma ce trebuie achitata, cat si data la care trebuie livrat mobilierul.

 

Echipa MoveOut!