Reciclare – Casare informatie

Suntem la dispozitia dv. oricand, oriunde, in cel mai scurt timp!

Solicita o cotatie:

Reciclare – Casare informatie: daca doriti sa scapati de obiectele electrice sau electronice care nu va mai sunt de folos sau care nu mai sunt in stare de functionare cum ar fi calculatoare, componente calculatoare, ups-uri, televizoare vechi etc., va ajutam noi cu debarasarea acestor obiecte gratis, oferindu-va in schimb si o factura de reciclare-casare pentru justificarea contabila daca este cazul.

reciclare

Cu totii avem in locuinte obiecte electronice si electrocasnice care nu ne mai sunt de folos. Este timpul sa va faceti curatenie in casa, in sedii de firma, pentru ca nu mai aveti ce face cu aparatele vechi sau care nu mai functioneaza.

Intrebarea care urmeaza este “Ce facem cu ele?”. Totul este foarte simplu daca veti apela la noi, deoarece va oferim gratis serviciul de reciclare-casare care sa va scoata din incurcatura. Daca noi ne oferim sa va ajutam, de ce sa nu ne contactati daca aveti nevoie de o firma care sa se ocupe de acest aspect?

Suntem cei mai potriviti si venim in intampinarea dumneavoastra, oferindu-va serviciul de reciclare-casare care este gratis, deci va vom scuti atat de obiectele electronice si electrocasnice nefolositoare, cat si de costurile suplimentare.