Reconditionare mobila

Suntem la dispozitia dv. oricand, oriunde, in cel mai scurt timp!

Solicita o cotatie:

Pentru serviciul reconditionare mobila, dupa apelul dumneavoastra telefonic, va trimitem un specialist in mobila care estimeaza starea mobilierului dvs. si consturile necesare eventualelor reparatii.

Aici putem discuta atat despre mobilier de tip vechi, din lemn masiv, cat si despre mobilier modern. Asiguram transport gratuit pentru transferul mobilierului de la sediu / domiciliul dumneavoastra catre atelierul dumneavoastra.

In cazul in care sunteti de acord cu oferta noastra de pret, mobilierul va fi transportat catre atelierul nostru unde va fi incheiat un contract in care vor fi specificare atat costurile operatiunii, cat si data limita la care va vor fi returnate obiectele reconditionate.

Daca nu doriti sa renuntati la vechiul mobilier, noi va putem fi de folos deoarece in gama de servicii veti regasi si reconditionare mobila. Nu este nevoie sa schimbati infatisarea locuintei inlocuind mobilierul cu altul nou, deoarece cu o suma motrica de bani puteti restaura mobila fara batai de cap.

Noi ne vom da interesul ca totul sa decurga cum ar trebui si trimitem in ajutor un specialist care sa evalueze bunurile pe care doriti sa le reconditionam. Echipa noastra de oameni pregatiti in domeniu va sti ce este de facut si astfel va da un aspect nou mobilierului, fara sa fie nevoie sa cheltuiti foarte multi bani. Apelati cu incredere la serviciul reconditionare mobila. Noi vom sti intotdeauna ce este de facut!