Despre noi

Suntem la dispozitia dv. oricand, oriunde, in cel mai scurt timp!

moveout-despre-noiFirma “MoveOut” a luat nastere in anul 2008 din initiativa unui grup de tineri din Bucuresti, majoritatea absolventi ai Facultatii de Transporturi din cadrul UPB – Bucuresti. In prezent acestia constituie o echipa tanara si dinamica formata din profesionisti gata sa preia oricand solicitarile clientilor lor.

Politica noastra pune in legatura directa calitatea serviciilor pe care le oferim cu profitul pe care il realizam, astfel, fiecare client multumit reprezinta o confirmare a garantiei deciziei pe care o luati, atunci cand apelati la noi pentru orice operatiune de mutare pe care doriti sa o intreprindeti.

Fie ca va doriti sa debarasati mobila, sa mutati mobila dintr-o locatie intr-o noua locatie, sa reconditionati mobila veche, profesionistii stiu ce au de facut. Fiecare serviciu din gama noastra pe care vi-l punem la dispozitie este personalizat pentru fiecare client in parte si se adreseaza tuturor celor interesati, care vor sa fie scutiti de un efort in plus si de batai de cap.

Pentru ca echipa noastra de oameni este bine pregatita, va sti ce este de facut dupa o evaluare a bunurilor pe care doriti sa le transportati dintr-o zona a Bucurestiului in alta zona, in capitala sau national. In gama de servicii veti regasi ceea ce aveti nevoie, la costuri pentru orice buzunar si chiar servicii gratis, care sa va scuteasca de orice alte cheltuieli care nu sunt necesare.

Dorim sa multumim o gama cat mai larga de clienti si in acest sens avem si servicii internationale, peste tot in lume, individualizate pentru ca orice client al nostru este diferit si are alte cerinte. Nu trebuie sa va faceti probleme cu ce veti transporta mobila si bunurile din vechea locuinta in noua locatie; va sarim in ajutor si astfel dumneavoastra nu va trebui sa faceti niciun efort, daca doriti servicii complete care includ si materiale si cutii pe care vi le punem la dispozitie daca doriti dumneavoastra sa va impachetati si sortati lucrurile.

Cu noi totul este simplu pentru ca mai avem si depozitul unde se poate depozita mobila si alte bunuri si serviciul de reciclare-casare, care va va scapa de obiectele nefolositoare din locuinta. In concluzie, daca cautati profesionisti , atunci apelati la noi cu incredere pentru ca va vom fi de un real ajutor in ceea ce v-ati propus sa faceti.