Mutari mobila

Suntem la dispozitia dv. oricand, oriunde, in cel mai scurt timp!

Cum procedam:

In functie de complexitatea operatiunilor, modalitatile prin care ne desfasuram activitatea pot fi complexe datorita faptului ca raspundem cu seriozitate si promptitudine nevoilor si necesitatilor clientilor nostri.

Astfel:
Pretul poate fi stabilit fie telefonic, fie prin intermediul unui expert in logistica care poate efectua o estimare detaliata a costurilor, cat si o prezentare a operatiunii de mutare in functie de complexitatea acesteia.

Expertiza logistica este pusa la dispozitia clientilor nostri in mod gratuit, expertul putandu-se deplasa in orice locatie stabilita de comun acord cu clientul in maximum doua ore de la convorbirea telefonica.

In functie de aspectele mai sus mentionate, se semneaza un contract in baza caruia noi ne angajam sa respectam cerintele dumneavoastra pentru ca la final sa aveti satisfactia ca ati luat cea mai buna decizie.

Efectuam mutari, transport, manipulare mobila atat la nivel national, cat si international, fie ca vorbim de o locuinta sau de un sediu de firma sau institutie.

In cadrul oricarei operatiuni de mutare mobila va punem la dispozitie profesionisti care nu intampina nici o dificultate in a demonta si remonta mobila dvs., oricare ar fi tipul acesteia!

Intotdeauna protejam mobilierul mutat folosind diverse materiale de protectie in functie de calitatea si necesitatea fiecarei piese de mobilier in parte. In concluzie, intotdeauna garantam integritatea mobilierului mutat lasand in urma noastra un placut aer de profesionalism!
Putem transporta fara probleme diverse piese de mobilier fara a le demonta in cazul in care dupa efectuarea expertizei logistice concluzionam ca acestea fie nu pot fi demontate, fie starea in care se afla nu recomanda inca un proces de demontare / remontare a acestora!

Pentru mobila comandata de dvs. direct de la producator va putem pune oricand la dispozitie 2 profesionisti in montaj mobilier la un pret rezonabil, acest serviciu fiind insa disponibil doar pentru Bucuresti.

Mutari mobila Bucuresti

mutari mobila Bucuresti, transport mobila Bucuresti

Efectuam mutari de mobila si alte bunuri in Bucuresti, servicii personalizate pentru fiecare client in parte, suntem numerosi, puternici, profesionisti si disciplinati!

Pentru mutari mobila Bucuresti avem nevoie doar de 2 ore pentru a ajunge la dvs., deci nu este neaparata nevoie sa faceti o programare cu mult timp inainte. In cadrul unei mutari de mobila in Bucuresti, folosim de obicei 2 masini de dimensiuni medii (10-15 mc) pentru a putea avea mai usor acces in zonele unde sunt probleme cu parcarea.

In cazul in care avem de mutat obiecte grele sau mobila din lemn masiv, destul de voluminoasa, care nu poate avea acces pe scara blocului, va putem pune la dispozitie si un lift exterior a carui limita de greutate este de 500 kg; utilizarea acestuia implica insa un cost suplimentar si de principiu nu poate fi utilizat decat in cazul unei mutari de mobila in Bucuresti.

Cu noi, mutarea dvs. de mobila in Bucuresti sau din Bucuresti catre orice alta destinatie poate fi intotdeauna cea mai rapida, la cererea clientului si fara ca acest lucru sa implice un cost suplimentar; putem mobiliza oricand un numar mai mare de angajati pentru a reduce durata oricarei operatiuni de mutare mobila in Bucuresti, national sau international!

Mutari mobila oriunde in Bucuresti

Pentru ca suntem profesionisti, executam servicii complete de mutare, care sunt personalizate pentru fiecare client in parte, ca acesta din urma sa fie pe deplin multumit. Atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice pot beneficia de gama noastra de servicii, cu precadere cele care le sunt destinate. Pentru ca executam si mutari firme Bucuresti, o companie sau o firma poate apela la echipa noastra de incredere, daca se doreste relocarea acesteia. Deoarece se doreste ca executia sa decurga fara probleme, inainte de toate se va evalua o serie de factori ca durata mutarii, numarul de masini si muncitori necesar pentru executarea mutarii, volumul de piese si greutatea acestora, etc. In concluzie, serviciul de mutari firme Bucuresti se adreseaza tuturor celor interesati si asteptam sa fim contactati in vederea stabilirii amanuntelor privitoare la mutarea firmei, companiei dumneavoastra.

Mutari locuinte

Echipa noastra de profesionisti stie ceea ce face si este dedicata, pentru ca o mutare sa decurga fara nicio problema. Prin urmare, mutari locuinte Bucuresti este serviciul interurban care pune lucrurile in miscare, atunci cand dumneavoastra alegeti sa va mutati din locatia initiala in alta zona a Bucurestiului. Serviciul de mutari locuinte Bucuresti pe care il punem la dispozitia clientilor nostri este alegerea cea mai inspirata si va garantam ca echipa noastra va executa totul ca la carte, pentru ca ste o echipa formata din adevarati profesionisti.