Mutari firme

Suntem la dispozitia dv. oricand, oriunde, in cel mai scurt timp!

Solicita o cotatie:

Efectuam relocari si mutari firme de la A la Z.

Pentru mutari firme, cel mai important atat pentru dumneavoastra, cat si pentru noi este modul de organizare a operatiunii, iar cel mai important factor este etichetarea in detaliu a fiecarui obiect mutat care constituie de fapt si primul pas alaturi de etichetarea pozitiilor viitoare ale obiectelor din noua locatie.

Pentru calculatoare si obiectele fragile asiguram impachetare speciala si transport in cele mai bune conditii, folosim scule profesionale, de ultima generatie pentru demontare si remontare mobilier avand 3-4 angajati care se ocupa intotdeauna doar de aceasta latura a operatiunii, neavand nici o emotie in fata oricarui tip de mobilier care trebuie demontat si remontat pe pozitia viitoare!

In cazul mutarii firmelor care nu isi pot intrerupe activitatea, ne putem mobiliza fara probleme si in weekend sau putem mobiliza un numar cat mai mare de angajati pentru a minimaliza timpul efectiv de lucru.

Efectuam mutari firme atat in Bucuresti, la nivel national (din Bucuresti catre orice destinatie din tara si invers), dar si la nivel global (putem repatria fara probleme orice companie straina care si-a terminat activitatea pe teritoriul tarii noastre).

Va putem pune la dispozitie la cerere cutii pentru impachetarea obiectelor personale ale angajatilor, cutii speciale pentru calculatoare si cutii pentru arhiva. In acelasi timp va putem ajuta si cu serviciul total de impachetare profesionala in cazul in care nu este rentabil sa dedicati timpul angajatilor dvs. unui asemenea proces sau va putem oferi doar asistenta la impachetare in cazul in care doriti sa faceti dvs. acest lucru dar nu aveti experienta necesara!

Toate acestea sunt asigurate de o echipa de profesionisti formata dintr-un colectiv cu minim 4 ani experienta in domeniu.

Mutari firme dedicate oricarui client

Gama noastra de servicii este dedicata oricarui client, chiar daca are niste cerinte mai speciale si anumite pretentii. Noi dorim sa satisfacem orice cerinte pentru ca este misiunea noastra sa va indeplinim dorintele. Din catalogul nostru de servicii, puteti alege “mutari firme”, daca doriti relocarea sediului din locatia actuala. In acest sens, va puteti baza pe echipa noastra competenta, pentru ca este formata din profesionisti dedicati care vin in ajutorul dumneavoastra.

Activitatea noastra de mutari firme include tot ceea ce tine de transportul mobilierului si a altor bunuri ale societatii comerciale. Si ca serviciul sa fie complet, punem la dispozitie cutii de depozitare a bunurilor, ca totul sa fie organizat de la bun inceput. Serviciul de mutari firme este adresat atat clientilor care doresc relocarea la nivel national, cat si a celor care vor executia unei relocari internationale.