Mutari internationale

Suntem la dispozitia dv. oricand, oriunde, in cel mai scurt timp!

Solicita o cotatie:

Efectuam mutari internationale asigurand transport de marfa generala, mobilier, obiecte personale, relocari internationale atat in Europa, cat si la nivel global!

In primul rand, pentru mutari internationale pretul poate fi negociat doar telefonic, este semnat un contract de preferat cu ajutorul faxului pentru a putea fi considerat oficial, contract in care sunt mentionate atat obiectele pe care dumneavoastra doriti sa le transportati, cat si suma fixa pe care o veti achita pentru aceasta operatiune.

Va putem pune la dispozitie o masina de 3.5 tone si 24m cubi sau, daca este necesar, una de 7.5 tone sau chiar mai mare pentru mutari internationale in toata Europa!

Pentru mutari internationale, in Europa folosim intotdeauna doi soferi cu experienta pentru ca bunurile dumneavoastra sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp posibil!
Lunar organizam si operatiuni de tip grupaj, oferind astfel clientilor care nu au de mutat un volum mai mare de 10 mc, posibilitatea de a-si reduce considerabil cheltuielile pentru mutare. Va punem la dispozitie si in acest caz servicii profesionale complete!

In cazul tuturor mutarilor internationale, va punem intotdeauna la dispozitie servicii profesionale complete (manipulare, transport, demontare / remontare mobilier, impachetare / despachetare bunuri personale, punere pe pozitie si asezare a obiectelor de mobilier si nu numai la destinatie).

In cazul oricarei mutari internationale efectuata cu noi, bunurile dvs. sunt asigurate atat in timpul manipularii, cat si in timpul transportului; dispunem de 2 astfel de polite, una pentru manipulare si o alta separata pentru transport, valoarea fiecareia dintre ele fiind de 55000 euro, iar integritatea bunurilor constituie una dintre clauzele contractului pe care il semnam impreuna! La cererea clientului se poate intocmi o polita separata de asigurare cu o valoarea asigurata dorita de acesta in cazul in care valoarea bunurilor depaseste suma asigurata de polita standard pe care noi o punem la dispozitie!

In cazul in care doriti sa faceti relocarea internationala, noi suntem alegerea potrivita pentru dumneavoastra. Fie ca doriti sa va mutati sediul firmei, fie ca vreti sa va schimbati domiciliul, serviciul de mutari internationale este ceea ce aveti nevoie. Acest serviciu se adreseaza atat celor care vor sa faca relocarea in Europa, cat si celor care doresc relocarea la nivel global.

La dispozitia clientilor nostri punem masini de mare tonaj, cu care se pot executa in siguranta intregile operatiuni de mutare. Pentru ca totul sa se desfasoare in siguranta, serviciile profesionale oferite includ si doua polite de asigurare privitoare la manipularea si la transportul bunurilor.

Garantam servicii profesionale!