Mutari locuinte

Suntem la dispozitia dv. oricand, oriunde, in cel mai scurt timp!

mutari-locuinte

Ne obligam sa raspundem pentru oricare bun transportat, daca este nevoie va putem ajuta si cu impachetarea bunurilor dumneavoastra sau va putem oferi cutii cu 2-3 zile inainte de efectuarea operatiunii in conditiile in care vreti sa va impachetati singuri lucrurile.

Daca este cazul, va putem ajuta si cu mici reparatii ale mobilierului dumneavoastra, fara a solicita o plata in plus, acest serviciu fiind inclus in pretul initial al operatiunii.

 

Pentru transportul mobilei de orice tip, cat si pentru toate obiectele de mobilier asiguram materiale de impachetat, dezasamblare si reasamblare la destinatie.

Transportul dumneavoastra este asigurat.

Suntem raspunzatori de integritatea bunurilor transportate, astfel ca alegerea serviciului de mutari locuinte include mai multe beneficii. Transportul mobilierului se va face in siguranta, deoarece profesionistii nostri vor avea grija de acest lucru. “Mutari locuinte” este serviciul prin care, pe langa transportul mobilierului si a altor bunuri, va punem la dispozitie si materialele de impachetat si cutiile mecesare cu ajutorul carora sa va organizati bunurile. Daca doriti ca profesionistii nostri sa se ocupe si de acest aspect, se vor oferi sa va ajute, fara a percepe taxe suplimentare. Tot in acest sens, daca doriti sa va reparati mobilierul, echipa noastra de oameni care se ocupa strict de acest lucru va va reconditiona mobila, fara sa fiti nevoiti sa achitati alte taxe de reparatie, deoarece totul este inclus in pretul initial. Ca sa fim siguri ca doriti sa beneficiati de serviciul complet, toate aspectele vor fi discutate de la inceput.