Testimoniale

Suntem la dispozitia dv. oricand, oriunde, in cel mai scurt timp!

Scrisoare de recomandare AMROMCO ENERGY

Scrisoare de recomandare Amromco Energy


Scrisoare de recomandare Veeam Software

Scrisoare de recomandare Veeam Software


Testimonial Alis Burciu – Medic

Am ales firma MoveOut de pe internet, pentru mutarea continutului unui apartament, care includea tablouri, bibelouri, lucruri foarte fragile si mult mobilier intr-un depozit pe o perioada nedeterminata in vederea transferului ulterior intr-un apartament in Elvetia.

Depozitarea s-a incheiat dupa aproape un an si toate lucrurile au fost transferate de Moveout din depozitul firmei din Bucuresti in Elvetia, in noul apartament. Firma a asigurat toate serviciile de vama, incluzand si evaluare de catre Patrimoniu.

Am fost multumita de: pret, promptitudine in comunicare, profesionalismul echipei, agilitatea si flexibiltate avand in vedere complexitatea operatiunii.

Recomand cu caldura firma pentru servicii asemanatoare.


Scrisoare de recomandare Asociatia The Social Incubator

Scrisoare de recomandare Asociatia Teach for Romania 


Scrisoare de recomandare Asociatia Teach for Romania

Scrisoare de recomandare Asociatia Teach for Romania 


Scrisoare de recomandare Ambasada Ucrainei in Romania

Scrisoare de recomandare Ambasada Ucrainei in Romania


Scrisoare de recomandare Asociatia M.A.M.E.

Recomandare Asociatia M.A.M.E.


Scrisoare de recomandare Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului

Recomandare DGASPC


Scrisoare de recomandare Douglas

Recomandare Douglas


Scrisoare de recomandare Unicomp

Recomandare Unicomp


Scrisoare de recomandare AstraCO

Recomandare Astraco


Scrisoare de recomandare KING

Recomandare King


Testimonial Diana Jaward

Am ales firma MoveOut de pe internet, pentru mutarea continutului unui apartament din Bucuresti in doua locatii diferite, una in Bucuresti iar cealalta intr-o zona rurala de munte din Romania. Am experienta mai multor schimbari de domiciliu in Romania si Olanda, ocazii in care am apelat la diferite companii de mutari nationale si internationale. Echipa MoveOut se remarca prin punctualitate si eficienta. Membrii ei sunt experimentati, bine echipati si organizati, politicosi si cooperanti.

Inca de la primul contact telefonic, D-nul Adrian Dutu a facut o evaluare rapida si o oferta de pret, pe baza descrierii mele a continutului ce facea obiectul mutarii. Acest lucru m-a ajutat mult, avand in vedere ca eu sunam din Olanda, iar pentru o eventuala vizionare a continutului de catre un reprezentant al companiei, ar fi trebuit sa solicit unei cunostinte sa se deplaseze la apartamentul din Bucuresti. In plus, D-nul Dutu mi-a oferit informatii utile si convingatoare cu privire la modul de impachetare, manipulare si transport al obiectelor, cu o atentie deosebita acordata obiectelor cu regim special (foarte fragile, grele sau care urmau sa fie depozitate pe termen lung).

Ulterior, pretul oferit s-a dovedit foarte bun in comparatie cu ofertele altor companii contactate, ce prezentau o procedura de lucru similara, asa ca am agreat incheierea si semnarea contractului de colaborare cu MoveOut. Totul s-a desfasurat operativ, prin telefon si email. Am fost foarte multumita de modul cum am agreat efectuarea intr-o singura zi a intregii operatiuni de mutare catre cele doua locatii. Echipa trimisa la locatia de pornire s-a dovedit foarte bine dimensionata in raport cu necesarul de impachetat si transportat. Liderul echipei s-a informat cu privire la distributia obiectelor pentru cele doua destinatii, a luat nota de obiectele cu regim special si a organizat rapid echipa pentru desfasurarea eficienta a intregii operatiuni.

Am remarcat insa o tendinta a lucratorilor de a economisi materialele de ambalare in cazul unor piese de mobilier de lux ce necesitau atat atentie sporita la manipulare-transport cat si depozitare pe termen lung. Am inteles ca acestia se bazau pe experienta lor in mutarea atenta si fara incidente a obiectelor. Totusi, la insistenta mea, toate obiectele au fost ambalate asa cum am dorit. Echipa s-a dovedit foarte cooperanta pana la finalul intregului proces, mutarea in ambele locatii incheindu-se cu succes. Trebuie sa mentionez ca transportul obiectelor cu camionul in zona de munte s-a realizat in ultima parte pe un drum greu accesibil, cu obstacole, ingust si umed, ocazie in care am apreciat abilitatea deosebita a soferului si coeziunea echipei.

O recomandare cu privire la modul de comunicare, anterior incheierii contractului: intalnirea directa („live”) cu clientul conteaza atunci cand exista contra-oferte venite de la firme care practica evaluarea fizica, la fata locului, a continutului de mutat. Cu atat mai mult in Romania, unde reprezentantii firmelor incearca sa renegocieze pretul dupa stabilirea de catre client a ofertei castigatoare.

In final, felicit si recomand echipa MoveOut pentru profesionalism si preocupare pentru satisfacerea tuturor cerintelor clientului. Voi reapela oricand cu incredere la MoveOut!


Testimonial Iroceanu

Vrei să te muți? ai mobilier, electrocasnice, haine, pahare, farfurii si alte nimicuri? Foarte simplu, mergi in magazine de bricolaj, cumperi cutii, cam 8 lei/cutie si trebuie cam 30-40, folie de impachetat, folie de protectie etc.

Asa am inceput eu, si cand am ajuns sa pun pe hartie cat ma costa sa cumpar cele de mai sus, cat pierd sa impachetez si apoi sa car sa transport etc.

O simplă cautare pe Google, cu impresii despre firme de mutari mobilier am gasit mai multe solutii si am inceput sa sun. La un moment dat am gasit pe un blog impresii despre Moveout si i-am sunat. Surpriza, raspuns prompt si intrebari despre ce am de mutat, de unde pana unde, ce tip de mobilier, ce alte lucruri am de impachetat si transportat si apoi in cateva minute a venit oferta, extreme de corecta fata de ceea ce gasisem pana atunci. ”Stati va rog relaxat, aducem noi tot, cutii, chingi, truse, iar oamenii de la Moveout impacheteaza, aranjează, demonteaza, monteaza, fără să fiți nevoit să vă implicați. A, mai este ceva, totul este asigurat împotriva distrugerilor sau pierderilor” Ehe, am zis, asta este ce am nevoie, de o firma de profesionisti, care să stie ce au de facut. Si asa a fost! Dimineata la ora convenita, la locul stabilit o echipa de 3 tineri indeminatici si organizati cărora ulterior li s-au mai alăturat inca 3 au inceput operațiunea ”mutat rapid și în siguranță”.
Era greu pentru mine și soția să spunem ce aveam de mutat, deoarece ei se mișcau mai repede decat puteam noi să indicăm și să arătăm.

Au venit cu tot ce era necesar, cutii de unica folosinta, folii, bandă adezivă huse protectie pentru televizoare etc. În 3 ore un apartament cu 3 camere era deja incărcat în camion, cu tot cu mobilier, electrocasnice, sticle, pahare, farfurii etc. Culmea, in camion a apărut repede o chingă specială pe post de bara de haine unde toate hainele au fost ordonate ca in sifonier.

La destinatie, rapid, totul jos, transportat pe locul de montare, motat in starea inițială, cutiile fiecare in camera indicată, nimic pierdut, nimic spart, nimic deteriorat.

Recunosc, că fiind cârcotaș de profesie am avut ceva să reproșez, nu au avut cutii special de pahare! Dar ce mai conteaza cand toate au ajuns in stare perfecta la destinatie? Altfel, nu am avut motiv de reproș! Dimpotrivă, recomand pentru profesionalism, pret corect, echipa de tineri indemânatici și vânjosi.


Testimonial Alexandra Marcu (contabila)

Ne-am descis sa ne mutam din apartament exact cu cateva ore inainte de a ajunge noul propietar. Inca nu eram siguri daca vrem sa facem acest pas sau sa ne oprim la timp. Cum timpul se scurgea foarte repede am inceput sa facem cautari pe forumuri si site-uri despre firme ce se ocupa cu transportul de mobila si nu numai. Nu puteam sa ne ocupam singuri de aceasta problema, caci nu este chiar atat de usor sa impachetezi tot ce ai intr-un apartament si sa le muti, cu atat mai mult ca timpul ne presa. Asa ne-am decis rapid sa sunam la diverse firme de mutari mobila si relocare. Asteptam stresati si in acelasi timp nerabdatori sa vedem posibilitatea de a ne rezolva aceasta problema. Cum din primele incercari totul a mers prost eram hotarati sa renuntam la ultimul apel, pe care il realizam. Numai ca, ce sa vezi am dat de un reprezentant de la firma Moveout la capatul celalalt de telefon. Le-am expus problema si mai apoi le-am reamintit faptul ca timpul pentru noi este un factor principal de stres. In plus de asta ma gandeam cu groaza la faptul ca trebuie sa-mi ajut si bunica sa-si impacheteze toate lucrurile.

Nici nu a durat mult pana ce o echipa de tineri au ajuns la apartamentul nostru. Surprinderea mea cea mare a fost in momentul in care i-am vazut pregatiti si echipati cu tot ce era nevoie pentru o mutare cu adevarat demna de profesionisti. Pana am reusit eu sa o pregatesc pe bunica de plecare toate lucrurile noastre erau stranse, impachetate si gata de plecare. Am crezut ca parca traiesc intr-un vis unde totul se intampla pe repede inainte. Ca sa nu mai vorbim ca imi era groaza de toate paharele si seturile de farfurii ceramice pe care bunica le indrageste ca nu cumva sa ajung in apartamentul nou cu ele facute in mii de bucati. Dar nu, toata teama noastra s-a spulberat in momentul in care am inceput sa dam noile indicatii pentru aranjarea mobilei si lucrurilor in noua noastra locuinta. Este prima data cand am intalnit o astfel de echipa cu profesionisti. Ca sa nu mai vorbim de rapiditatea si dibacia cu care au impachetat/despachetat, strans si aranjat mobila si lucrurile noastre. Iar daca vorbim despre costuri trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam la un pret atat de corect. Sincer in mintea mea era un singur lucru – sigur o sa-mi ceara o suma enorma deoarece i-am chemat intr-un timp atat de scurt si vor profita de acest lucru. Dar nu, pretul cerut a fost unul cat se poate de corect, ceea ce ma face sa recomant firma Mouveout pentru mutarea mobilei, indiferent de timp sau orice alt tip de problema ai avea.


Testimonial Eduard Popescu (director firma)

Aveam o problema si nu stiam daca pot gasi o rezolvare adecvata. Aveam la dispozitie doar cateva zile pentru a elibera biroul unde am lucrat o lunga perioada de timp. Cum sunt un om pasionat de lumea acvatica nu am putut rezista tentatiei de a nu-mi achizitiona in biroul meu un acvariu cu pesti. Cat am lucrat in acest birou nu m-am gandit ca voi fi nevoit sa ma mut si bineinteles sa-mi iau si acvariul cu mine. De aceea pentru mine aceasta mutare a fost foarte stresanta, mai ales ca nu stiam ce firma de mutari mobila va putea sa-mi “impacheteze” si acvariul meu. Pornind de la aceasta problema am inceput sa tot fac cercetari, sa intreb in dreapta si stanga, pe la prieteni si cunostinte, sa iau la cercetat diferite informatii despre diverse firme de mutat si transportat mobila.

Ma gandeam in sinea mea cine ar putea sa-mi mute si sa-mi transporte mie acvariul meu cu pesti, mai ales ca acesta era unul de dimensiuni mari, si aveam mari dubii ca voi reusi sa-l mut. Problema mea s-a rezolvat pe jumatate inca din prima clipa cand i-am sunat pe cei de la Mouveout. Si chiar daca la inceput am avut asa o stare ciudata pentru ca nu eram sigur daca sun unde trebuie zambetul mi-a reaparut pe buze in momentul in care de la capatul celalalt al telefonului mi s-a spus ca totul se va rezolva si ca nu trebuie sa-mi fac griji. Si cum din nefericire a trebui sa plec in alta parte urgent le-am dat datele necesare si corespuzatoare ale noii adrese unde acvariul trebuia mutat.

Devenisem foarte stresat pentru ca nu stiam cum va decurge mutarea si transportarea acvariului meu la adresa cea noua, cu toate ca aveam asigurari ca totul va fi bine atat pentru mine cat si pentru pestii din acvariul meu. Nu dupa foarte mult timp echipa care s-a ocupat de mutarea acvariului m-a anuntat ca totul este ok si ca nu au intampinat nici un fel de probleme. Desi stiam acest lucru am vrut sa-mi confirm singur aceste mici detalii importante pentru mine astfel ca am dat fuga in noul meu birou sa imi vad acvariul. Totul era perfect, pestii erau si ei la locul lor, parca nici nu spuneai ca tocmai a fost mutat dintr-o parte in alta. Aceasta firma de mutari mobila mi-a lasat o impresie foarte buna in legatura cu ceea ce ei pot face, cu atat mai mult ca a mea problema intr-un fel sau altul era destul de delicata. Pe de alta parte le sunt recunoscator pentru raspunsurile prompte pe care le-am primit, ceea ce ma face sa respect o astfel de firma cu asemenea profesionalism.