Transport mobila

Suntem la dispozitia dv. oricand, oriunde, in cel mai scurt timp!

Efectuam transport de mobila si alte bunuri sau marfuri la nivel interurban. Cu noi intotdeauna transportul dvs. este asigurat, integritatea bunurilor este garantata, iar operatiunile decurg intr-un mod profesional!

2

Atat la nivel national, cat si international organizam lunar si grupaje oferind astfel clientului posibilitatea de a transporta diferite piese de mobilier sau alte bunuri de pana la 10 mc fara a fi obligat sa plateasca pretul integral al transportului!

Pentru transport mobila national si international folosim masini de 3.5 tone autorizat-carosate de principiu, insa in functie
de necesitatile fiecarui client in parte putem folosi si masini de 7.5 tone sau chiar tiruri!

In functie de dificultate, in functie de ceea ce transportam, este stabilit si pretul per operatiune, acesta este negociabil si poate fi stabilit telefonic.

Fie ca vorbim despre mobilier din lemn masiv, fie ca vorbim despre mobilier Ikea sau Mobexpert, intotdeauna garantam integritatea acestuia!

 

Transport mobila Bucuresti

Efectuam transport de mobila si alte bunuri in Bucuresti la orice ora din zi si din noapte!

In cazul serviciului de transport mobila Bucuresti suntem cu siguranta cea mai buna varianta pentru dvs., deoarece putem efectua un numar de 4-5 operatiuni in acelasi timp; dispunem de un numar mare de masini de diferite dimensiuni, iar in cazul in care doriti sa apelati la noi si pentru serviciul de manipulare, putem alcatui fara probleme un numar de 4-5 echipe de profesionisti; in concluzie, colaborand cu noi, dvs. stabiliti intotdeauna ora la care vreti sa ajungem la dvs.!

Masinile pentru transport mobila pe care le detinem sunt intotdeauna foarte curate si bine ingrijite, iar transportul dvs. de mobila, bagaje sau marfa este intotdeauna asigurat!
Pentru transport mobila Bucuresti nu trebuie neaparat facuta o programare cu mult timp inainte; avem nevoie doar de 2 ore pentru a ne mobiliza si a ajunge la dvs.!
Pentru transporturile de mobila in Bucuresti, va recomandam sa incercati sa programati operatiunea fie cat mai de dimineata posibil sau in cel mai rau caz, in jurul pranzului pentru a putea fi evitat traficul bulversant!

 

Transport mobila la nivel national si international

Serviciile de transport mobila la nivel international sunt potrivite pentru cei care doresc doar sa mute mobila dintr-o locuinta, firma, sediu, intr-o alta locatie. Nu conteaza ca vreti ca mobila sa fie transportata international, pentru ca noi executam atat servicii la nivel interurban, cat si national si global. Operatiunile vor decurge intr-un mod profesional, pentru ca echipele noastre se vor ingriji de toate aspectele ce compun acest serviciu. La fel, profesionistii nostri vor avea grija ca intregul mobilier sa fie transportat in maxima siguranta, iar in acest sens au la dispozitie si masinile de tonaj mare in care sa depoziteze mobila.

Pretul operatiunii este in functie de dificultatea intregului proces si se poate negocia si stabili telefonic. Transportul de mobila si alte bunuri in Bucuresti se poate face la ora stabilita de dumneavoastra, pentru ca nu conteaza ce timp din noapte si din zi este, noi vom fi acolo sa va ajutam. Dispunem de masini de dimensiuni potrivite pentru orice transport mobila care poate fi efectuat.