Transport mobila intern

Suntem la dispozitia dv. oricand, oriunde, in cel mai scurt timp!

transport-internPentru transport intern de mobilier si alte bunuri personale folosim masini de 3.5 tone autorizat carosate ( capacitate 20 – 28 metri cubi ), dube ( capacitate 10 – 15 metrii cubi ), masini de 7,5 tone autorizat sau tiruri daca vorbim despre o operatiune mult mai complexa.

Efectuam transport de mobila si alte bunuri sau marfuri, atat la nivel local ( din Bucuresti in Bucuresti ), cat si la nivel national ( din Bucuresti catre orice alta destinatie de pe teritoriul tarii si invers ).

Pentru fiecare tip de camion avem un pret fix/km si un pret separat pentru celelalte servicii dorite de catre client, daca este cazul.

Beneficiati de asigurarea marfurilor dvs. In functie de dificultate, in functie de ceea ce transportam este stabilit si pretul per operatiune, acesta este negociabil si poate fi stabilit telefonic.

Clientii nostri sunt bucurosi ca pot alege serviciul de transport mobila intern, deoarece suntem o alegere potrivita si garantam integritatea bunurilor dumneavoastra. Ca este vorba despre un transport interurban, dintr-o zona in alta a Bucurestiului sau transport national, noi ne ocupam de toate acestea si va asiguram ca bunurile vor ajunge in siguranta la destinatie. Daca operatiunea este una complexa, nu va fi o problema pentru noi deoarece dispunem de masini si tiruri autorizate pentru transporturi de mari capacitati. Pentru fiecare camion avem stabilit un pret per kilometru, iar pentru cerintele aditionale din partea clientilor se va face separat un alt pret. Cu noi, bunurile dumneavoastra sunt asigurate. Cu alte cuvinte, nu ar trebui sa va faceti probleme in ceea ce priveste siguranta si integritatea marfurilor. Pretul unei astfel de operatiuni va fi, la fel ca si in cazul altor servicii oferite, stabilit telefonic.