Transport mobila international

Suntem la dispozitia dv. oricand, oriunde, in cel mai scurt timp!

autobahnEfectuam transport de mobila, bunuri personale sau alte marfuri la nivel international, catre orice destinatie, atat in Europa, cat si pe celelalte continente ale Planetei.

Pentru transport international putem folosi una sau mai multe masini de 3.5 tone autorizat carosate, masini de 7.5 tone autorizate sau chiar tiruri, in cazul in care marfa pe care doriti sa o transportati spre Romania sau din Romania necesita acest lucru.

In cazul in care timpul nu va preseaza, saptamanal sau la maxim 15 zile organizam si grupaje de marfuri, mobilier si bunuri. Avem insa nevoie de o disponibilitate mai mare de asteptare din partea dumneavoastra, in acest caz, deoarece un astfel de transport trebuie pregatit in detaliu si nu poate fi facut de pe o zi pe alta.

 

Este preferabil sa optati pentru transportul de tip grupaj in momentul in care marfa pe care dvs. doriti sa o transportati nu necesita un transport separat, ci o puteti transporta impreuna cu alte marfuri contractate de noi; in acest caz pretul pentru transport va scadea considerabil. Astfel va putem oferi un pret foarte bun pentru un cubaj de pana la 10 metri cubi in cazul in care nu doriti o masina care sa se deplaseze special pentru transportul mobilierului dumneavoastra.

Doriti sa va mutati si nu stiti ce sa faceti prima data? Nimic mai simplu, decat sa apelati la noi oricand, pentru ca va oferim si serviciul de transport mobila international. Cand spunem international, ne referim la nivel de Europa si nu numai, ci si in toate celelalte continente. Pentru transportul mobilei la nivel international, avem puse la dispozitia dumneavoastra masini de mare tonaj, autorizate si carosate cu care sa transportam in siguranta piesele de mobilier. Ocazional sau saptamanal organizam grupaje de marfuri, bunuri diverse, dar in acest caz avem nevoie de o disponibiltate mai mare din partea clientului. Beneficiul acestei alegeri este acela ca transportul de tip grupaj are un pret considerabil mai mic. In orice caz ar fi, decizia va apartine, iar noi va stam la dispozitie.